Reparation och service

En välmående maskinpark är en lönsam investering och viktig konkurrenskraft.

Vi tar hand om din maskinpark när det passar dig

Underhåll och service är avgörande för att maskiner ska fungera länge och prickfritt. Dock är kan det vara svårt att få tid att genomföra omsorgen eftersom stopp i produktionen alltid kostar pengar. Genom att välja en serviceleverantör som oss, kan du se till att få service när din produktion påverkas minst: under lågsäsonger eller speciella tidsperioder.

Du får en pålitilig och noggrann partner som erbjuder dig duktiga reparatörer och servicetekniker när du behöver det.

Vi finns snabbt på plats vid planderad service och om det skulle ske akuta stopp. Du betalar bara för den tid vi är där. Med stor erfarenhet från olika branscher kan du dra nytta av kunskap som gör att dina maskiner kommer att må och fungera bättre. Dessutom finns det stora fördelar att ha samma en och samma leverantör.


Reparatörer och mekaniker som förstår svensk industri

Riktigt bra mekaniker är inte bara bra på att laga maskiner som redan har gått sönder. De kan också upptäcka svagheter och möjliga problem innan något har hänt. Det ger dig möjighet att underhålla, serva, upptäcka slitage och få en överblick på kommande åtgärder innan produktionsstoppet är ett faktum. Det sparar pengar. Det gör också att du kan investera i maskiner eller byta ut delar i god tid och minimera risker för större skador. Mekaniker och reparatörer hos oss är handplockade för sin fingertoppskänsla och skicklighet när det handlar om mekanik, konstruktioner, förståelse för hur maskiner fungerar bäst och förmågan att se hur de ska kunna fungera prickfritt länge.

Gör service så att produktionen inte störs.

Välj en partner som kan hoppa in precis när det blir bäst för dig och ditt företag.

Hör av dig så får du veta mer!
​​​​​​​
Telefon: 076 - 110 72 00
E-post:  ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​stefan.bjork@imsab.nu