​​​​​​​Jobba hos Industrimontage i Sandviken AB

Utmaningar, omväxling och spännande uppdrag

Omväxling är vardag, kvalitet en självklarhet

Är du en skicklig montör eller mekaniker ? Kanske är du kunnig inom stålmontage eller har erfarenhet från verkstad eller industri? Gillar du dessutom omväxling och möjlighet att arbeta i olika miljöer med olika uppgifter och människor är vi den du söker.

Hos oss finns möjlighet att få arbeta nära kunder i varierande och utmanande uppdrag.

Vi letar alltid efter kollegor som tycker om att ta ansvar för sitt arbete och kan leverera kvalitet. Skicka en ansökan till info@imsab.nu. Eller ring oss, så tar vi en förutsättningslös fika tillsammans.
​​​​​​​

Montör, mekaniker eller reparatör?

Gillar du eget ansvar och att lösa problem? Trivs du bäst med att leverera resultat och gillar en omväxlande arbetsvardag? Industri & Montage söker alltid efter duktiga och skickliga montörer, mekaniker, servicemekaniker, reparatörer och elektriker.


Hantverkarkunskap och kundservice

Tillsammans med oss får du arbeta i ett sammansvetsat team där alla hjälps åt för att leverera kvalitet oavsett uppdrag. Det krävs att du är självgående, är van vid kundkontakt och samarbeten, är kreativ och en gedigen hantverkare som gillar variation och prova nya saker. Om allt ovan stämmer perfekt in på dig, tveka inte att fylla i formuläret eller skicka in ditt cv direkt till info@imsab.nu.​​​​​​​

Trygga villkor och intressanta uppdrag

Välkommen till en arbetgivare som tror på kvalitet. Det gäller i arbetet som ska utföras och det gäller den arbetsmiljö som du är en del av. Här får du möjlighet att påverka vilka uppdrag du ska ingå och ta stort eget ansvar. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor.