Montage och installation

Kunskap, kvalitet och kreativitet när du behöver det.

Montörer och installatörer när du behöver

Det är dyrt när det står still på en byggarbetsplats eller industri. Det är också dyrt när genvägar och bristande kunskap blir grunden i arbetet. Tillsammans med oss får du tillgång till montörer och installatörer som vet att kvalitet och noggrannhet lönar sig i längden. Vi är snabbt på plats och arbetar effektivt. Det gör att du undviker att spilla väntetid eller riskerar till omarbetning i efterhand. Tillsammans med oss blir det rätt från början. Du får erfarenhet av uppdrag inom transport, ställningsmontage, elmontage och golvinstallation - och du får jobbet gjort

Få hjälp med förarbetet och spara resurser

Vid alla uppdrag, men speciellt stora byggprojekt finns det stora vinster att lämna över förarbete och förberedelser för att elektriker ska kunna användas effektivare och inte överbelastas med uppgifter som andra i arbetslaget kan hjälpa till med. Hos oss finns stor erfarenhet av förarbeten inom elstallation och elarbeten. Det gör att du får en samarbetspartner som snabbt och rätt kan fixa förberedelse, kabeldragning och ser till att dina elektriker kommer till dukat bord och krattad manage. 
 ​​​​​​​

Kreativa lösningar ingår i ditt erbjudande

När du väljer Industri & Montagesupport får du tillgång till montörer som är vana att sätta sig in i nya uppdrag och tar ansvar för vad som behöver lösas. Vi vet att det uppstår situationer med mekaniska och konsturktionsmässiga utmaningar på plats, och tillsammans med oss får du kunskap som ser till att lösa problemet. Det är därför du ska välja oss. Eftersom kvalitet är en grundinställning kan du vara säker på att du får lösningar som håller. Ett exempel är uppdraget att montera och installera fläktar och ventilationssystem på Norra länken i Stockholm, precis som hjälpa till med uppförande av ställverk på uppdrag av Eltek. 

Fingertoppskunskap i rätt tid räddar tidplaner

Håll produktionsplanen, stötta upp med arbetskraft som kan montage och har kunskap som löser dina problem.


Hör av dig så får du veta mer!

Telefon: 076 - 110 72 00
E-post:  ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​info@imsab.nu